RÁDIÓ INTERJÚK, HANGANYAGOK

A Kossuth Rádió Vendég a háznál műsorában „Természetes módszerekkel a gyermekáldásért” címmel beszélgetett Hegyesi Gabriella műsorvezető-szerkesztő egy érintett házaspárral, Szlávik Bence, a Katolikus Szeretetszolgálat munkatársával, valamint Homokiné Hollósi Cecíliával a nehezített gyermekáldással küzdő párok lelki megsegítéséről, az Anna–Joachim-programról, valamint a természetes gyermekáldás projektről (uspace.hu és cikluskovetes.hu oldalakról) (2023.08.17.)

A Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorában „Ha nehezített a gyermekáldás: Kihívások és megoldási lehetőségek” címmel került szóba a meddőség kérdése. A műsorban megszólalnak az I. Anna–Joachim konferencián előadó szakemberek (pszichológus, meddőségi tanácsa. cikluskövetési szakember), egy érintett pár, valamint bemutatásra kerül az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Reproduktívegészség-fejlesztő és meddőségi szaktanácsadó továbbképzése (2022.12.08.)

A Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorában „Lelki megsegítéssel a gyermekáldásért” címmel esett szó az AnnaJoachim-programról (2022. 11. 10. 11:32 – 11.55)

Az egyik Anna–Joachim hétvégén az érintett párokkal és a hétvégét vezető szakemberekkel, Homokiné Hollósi Cecíliával és Frankó Andrással beszélgetett a szerkesztő, Hegyesi Gabriella.

A Karc Fm Spájz című műsorában esett szó az AnnaJoachim-programról, illetve a pszichés, mentálhigiénés gyakorlatról Magyarországon (2021. 03. 03. 09:00 – 12:00)

Megszólalnak a műsorban: Hollósi Cecília tanácsadó szakpszichológus, tanársegéd az AVKF-n, az Anna-Joachim program fő szakmai koordinátora; dr. Lakatos Enikő teológus, lelkipásztor; Katona Andrea meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó; dr. Molnár Krisztina, AVKF tanszékvezető főiskolai oktatója, A hiány transzformációi c. kötet szerkesztője

A Manna FM, XYZ című műsorában beszélgetett Hollósi Cecília Prekopa Donáttal a meddőségről (2021. 03. 08.)

Sokan évekig próbálkoznak sikertelün gyerekvállalással, mikor rászánják magukat végre orvosi vizsgálatra, ahol kiderül hogy már túl késő. Pedig sok esetben egyszerű orvosi kezelésekkel, vagy pszichológusi segítséggel lehetne segíteni a bajon. Nem kis mentális terhet jelent a meddőséggel szembe nézni nőként, párként, családként.

A Karc Fm Spájz című műsorában Hollósi Cecília beszélt arról, hogyan segít az AnnaJoachim-program szembenézni a meddőséggel küzdő pároknak a nehézségekkel (2021. 08. 05. 11.00 – 12:00)

A Mária Rádió Napindító című műsorában hangzott el ez a beszélgetés Hollósi Cecíliával saját szakmai életútjáról, pszichológusi munkájáról az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán, illetve az Anna–Joachim-program létrejöttéről, lényegéről, valamint a megjelent tanulmánykötetekről. Beszélgetőtárs: Dr. Gloviczki Zoltán (2021. 03. 27.)